Casti Wireless Philips SHB 9250

5
2983

Azi am cumpărat o pereche de căști Philips, mai exact modelul SHB 9250.Căștile sunt wireless iar modul de conectare este prin Bluetooth.Vroiam neapărat căști wireless pentru că cele cu fir îmi sunt incomode.Când stau la calculator până noaptea târziu,am nevoie neaparat de căști.Cred că știi și tu ce enervant e să stai cu laptopul în brațe și să iese din el un mănunchi de fire.Acum e doar un fir.Doar cel de alimentare.Mouse-ul e și el fără fir și e de la Logitech modelul M505.Revenind la căști,pot spune că au o claritate excepțională iar opțiunea Digital bass boost te face să crezi că ești deja în club.Alături de căști am primit și un cablu cu mufă jack,astfel că atunci când rămân fără baterie la căști pot conecta prin cablu caștile la telefon și pot asculta în continuare muzica preferată.Deși nu cred că voi rămâne fără baterie pentru că autonomia căștilor este de 300 de ore(acesta e timpul pentru Stand by) iar dacă ar fi să vorbesc la ele atunci timpul de autonomie este de 16 ore.Deci acesta e practic timpul de funcționare, indiferent dacă asculți muzică sau vorbești la telefon.Da,exact,poți vorbii și la telefon prin ele pentru că au încorporat și un microfon foarte șmecher care are și opțiunea de Digital noise and echo reduction.Pe scurt,nu mai auzi zgomotele de fundal,gen aer condiționat.

Ce mi-a plăcut cel mai mut la aceste caști este funcția touch de care dispun.Pe langă butonul de on/off și cel de Bluetooth căștile au pe partea laterală un Smart control ca să zic așa.Cu alte cuvinte poți să controlezi volumul sau să schimbi melodia glisând cu degetul în sus sau în jos pentru mai tare sau mai încet sau stânga – dreapta pentru melodia următoare,respectiv melodia anterioară. E tare așai? Exact asta cred și eu.Philips shb9250 smartcontrol

Referitor la banda de susținere,care vine pe cap,pot spune că este din metal maleabil și se poate mula pe capul fiecăruia,fără probleme și fără să deranjeze.Această bandă e îmbrăcată într-un material moale și cusută profesionist,astfel că nu îți prinzi părul prin ele cum se întâmplă la alte modele.Pe parțile laterale se pot vedea două bucăți aurite care iți dă senzația de modern iar dacă ai și un telefon de culoare Gold atunci aceste căști sunt pentru tine.

Avantaje:Nu cad de pe cap și nu devin incomode dacă sunt purtate pe o perioadă mai îndelungată de timp.Sunt ușoare.Calitatea sunetului este foarte bună.Autonomie de funcționare mare.Meniu Smart Touch.

Dezavantaje:Prețul este destul de mare,99 euro.Eu le-am cumpărat din Germania de la magazinul Saturn pentru că aveam o reducere de 40 euro la orice produs electronic,astfel am plătit doar 59euro pentru ele.

 

5 COMENTARII

  1. Îmi plac gadgeturile Philips în general, iar căştile astea par foarte şmechere, având funcţiile respective pe touch. Mă gândesc şi eu de ceva vreme să-mi iau nişte căşti wireless, dar încă n-am făcut-o. Preţul acestui model de la Philips e un pic mărişor, dar dacă le prind la reducere chiar merită 😀

    • Eu sunt multumit de baterie.In specificatii scrie ca in stand by tine 300 ore iar in mod de functionare tine 16.Eu nu le folosesc 16 ore,ci mai putin.Sunt multumit ca atat timp cat stau cu laptopul in pat nu mai am cablurile pe mine;))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here