Fotbalul are nevoie de spectatori nu de huligani

0
1035

Meciul România-Polonia s-a încheiat cu 0-3.E trist.Chiar e trist!O să pun mai jos o filmare din 1998 când Hagi spunea că fotbalul românesc în 3 ani dispare(minutul 11.26-11.50).Avea dreptate!

Personal nu țin cu nici o echipă și nu mă interesează fotbalul.Mă uit doar când joacă Echipa Națională.Motive sunt destule.În primul rând cu timpul fotbalul s-a transformat în huliganism.Tot mai mulți suporteri se bat între ei,aruncă cu pietre,petarde și distrug tot ce prind în cale.Așa s-a întâmplat la meciul din această seară România-Polonia.În al doilea rând,la fel cum spunea Hagi,România nu mai are susținători.Tot mai puțină lume se uită sau merg la meci când joacă România.Toți sunt de parere că:”nu avem echipă” Dar cum vrei să joace daca tu,român fiind ,nu mergi acolo să îi susții?Cum?

Acesta e și motivul pentru care huliganii vin la București și îi bat pe ai noștrii.Dacă am avea o galerie cu plămâni puternici,care să strige în Europa NOI SUNTEM ROMÂNI!Vă garantez că numarul huliganilor care vin la București ar fi foarte redus,poate chiar nu ar mai exista bătăile de după meciuri.Așa cum am băgat frica în Europa și peste tot în lume,că România are cei mai buni Hackeri,așa cum se știe despre noi că suntem hoți în Anglia,Germania și toată lumea se teme de români,de ce nu putem să avem și o galerie care să inspire teama și totodata să îi ajute pe ai noștrii fotbaliști să aducă României victorii importante și faimă ca în vremurile demult apuse?

În vremurile trecute fotbalul românesc scria istorie,acum paginile de istorie au devenit știri despre înfrângeri,bătăi între huligani și viața fotbaliștilor.Pur și simplu la știrile sportive nu mai au ce să arate…e trist dar nu mai avem victorii…

Uite care sunt titlurile de la ProTv:

Meci de cosmar pentru Romania pe Arena Nationala. Nationala  a pierdut cu 3-0 in fata Poloniei si a iesit fluierata de pe teren. (Asa sustinem noi echipa!)

Romania pastreaza sanse slabe de calificare la turneul final din Rusia dupa ce a fost invinsa fara drept de apel in cea de-a patra etapa a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018.

Romania a facut cel mai slab joc al sau din ultimii ani sii a depasita la toate capitolele de Polonia, golurile fiind marcate de Kamil Grosicki (11) si Robert Lewandowski (83, 90+1 – penalty).

Romania va juca mai mult ca sigur urmatorul meci de acasa, cel cu Danemarca, din 27 martie, fara spectatori dupa incidentele de la meciul cu Polonia.

Mai multe detalii despre meciul România-Polonia și despre incidentele petrecute găsești aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here