Cum sa intelegi un barbat

0
726

Născut din iubire,putere,autoritate și inteligență, bărbatul își urmează firul vieții și încearcă pe parcursul acesteia să-și atingă scopul:să iubească femeia.Acesta e scopul lui în lume,să iubească femeia și să o facă fericită.Avem un suflet nobil și suntem dispuși să îl împărțim cu voi.Fără dar și poate suntem în limbă după voi,atâta timp cât vă încadrați în tiparele noastre.Odată intrate acolo veți avea parte de loialitate, iubire, speranță, inteligență, devotament și demnitate.Ca să intrii în tiparele unui bărbat mai întâi trebuie să știi ce îi place și ce nu.De aceea vreau să pun puțin accent pe aceste lucruri în rândurile de mai jos.

Iubire

Oferăi bărbatului iubire,iubește-l și el te va răsplătii dublu înapoi.Dacă uneori nu vă înțelegem atunci să nu credeți că nu va iubim.Pur și simplu sunteți complicate.Ceea ce nu întelegem nu ne place,de aceea vă rugăm explicați-ne încă odată pâna vă faceți înțelese.Iubim femeile de când ne știm și aveam acceleași pretenții de la voi.

PS.Înainte de femei,ne iubim mașina.Niciodata să nu te iei de mașina unui bărbat.E ca și cum i-ai fura unei femei trusa de machiat.

Increderea și fenomenul paranoia.

Ți s-a întâmplat vreodata ca cineva să îți umple prin lucruri?Sunt convins că da.Și sunt convins că nu ți-a plăcut.Așa că nici nouă bărbaților nu ne place să ne umblați prin lucruri(aici se înțelege și telefon,facebook sau mail).Vă iubim,așa că vă rugăm aveți încredere în noi.Sufletul unui bărbat nu se deschide așa ușor ca și al unei femei.Dacă nu ne confesăm vouă nu înseamnă că nu avem sentimente puternice pentru voi.În altă ordine de idei,nu fiți paranoice.Dacă vrem să vă înșelăm,o putem face.(Și voi la fel de altfel)

Fidelitate

Fidelitate oferim fidelitate merităm.Dacă mai întoarcem capul după vreo blondă,nu înseamnă că nu suntem fideli.Excepție mai facem în seara băieților când chiar vă înșelăm cu o blondă,două trei…sau chiar o ladă…La dracu! Berea e bună!

Încurajare și sustinere

Când suntem în momente grele și suntem distruși sufletește,oferiți-ne un umăr de sprijin.Susțineți-ne și încurajați-ne mereu în ceea ce vrem noi să facem.Chiar dacă uneori ideea pe care o avem considerați că nu e bună.Vrem să pornim o afacere și avem îndoieli? Incurajați-ne!Atunci când o să dăm cu capul învățăm din greșeli dar nu vom da vina pe voi că ne-ați încurajat.Dimpotrivă,apreciem gestul că ați fost și sunteti cu noi și la bine și la rau.Dar dacă afacerea merge bine,foloasele le trage noi dar mai ales voi!

Excepție sau regulă de aur:NU încuraja niciodată un bărbat să bage la păcănele sau la ruletă.Se încurajează întotdeauna singur!

fumat-interzis

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here