Cum să îți protejezi smartphone-ul

0
1075

Lucrurile simple sunt cele mai frumoase.Asta o știam de foarte mult timp și cred că nu e o noutate nici pentru tine.Ceea ce nu știam, este că aceleași lucruri simple pot fi și foarte performante.Lucrul acesta l-am aflat azi când am descoperit foliile Smart Protection. În consecință, azi îți voi vorbii despre cum să îți protejezi smartphone-ul, despre folii de protecție,tipuri de folii, avantaje și dezavantaje dar și despre mituri privind foliile.

Sunt convins că atunci când auzi cuvintele smartphone și protecție, în același context, te gândești doar la două lucruri,carcase și folii de protecție.Ei bine,azi vorbesc despre folii.

Foliile au apărut ca o necesitate în urma dezvoltării tehnologiei din domeniul telefoanelor mobile, ajungând ca piața accesoriilor să clocotească de folii de toate tipurile.În toate cazurile, ca și în orice alt domeniu,calitatea își spune cuvântul.Astfel distingem folii de calitate inferioară și folii care se ridică la măsura așteptărilor noastre.Foliile de calitate inferioară le poți deosebi foarte ușor.Acestea sunt mai albicioase,sunt mai groase ca și foliile profi, de obicei sunt vândute en-gros fără vreun ambalaj de protecție, iar lucrul cel mai important…touch-screen-ul  nu are sensibilitatea care ar trebuii să o aibe.Acest lucru îl poți observa foarte ușor când telefonul este în stand-by.Să presupunem că te sună un prieten iar tu vrei să îi răspunzi, dar ești nevoit să glisezi de mai multe ori cu degetul pe ecranul telefonului.Acest lucru se întâmplă datorită foliei de proastă calitate.

Folia de calitate superioară este formată din mai multe straturi,este cât se poate de incoloră,rezistentă la șocuri și obiecte dure sau ascuțite, este subțire și are sensibilitate mare atunci când glisezi cu degetul pe display.Pentru a-ți da seama despre ce vorbesc am luat ca și exemplu folia de protectie Clasic Smart Protection pentru iPhone 7.Denumirea acestei folii este oarecum ironică pentru că nu este deloc o folie „clasică” ci dimpotrivă este un produs premium al celor de la Smart Protection oferindu-i telefonului tău protecție maximă!Folia este compusă din 4 straturi speciale cu o grosime totala de 0.2mm .Stratul de suprafață este creat din polimeri elastomeri care „se vindecă” în timp, eliminând zgârieturile fine. În interior este stratul de calitate optică și cel de dispersare a șocurilor. Sub acestea se află stratul din silicon activ ce oferă o aderență perfectă și anduranță ridicată.Folia aceasta este cu adevarat specială! A fost și este utilizată în continuare  la protejarea elicelor de la elicopterele militare.Folia Clasic Smart Protection este cu adevarat speciala pentru că, datorită elasticității ei se poate mula cu ușurință pe orice suprafață curbată iar stratul de polimeri din compoziția ei o ajută să se regenereze mereu, eliminând urmele de uzură zilnică sau zgarieturi de nivel mediu.Da! Ai auzit bine,folia se regenerează!Aceasta este una din proprietățile pe care le ador la această folie.

5 motive pentru care este utilă o folie de protecție

-Rezistentă la zgârieturi (ex:Fie în buzunar sau geantă,purtate mereu împreună cu telefonul,cheile sunt cel mai bun exemplu.)

-Protejarea de agenții chimici(ex: Ulei- în bucătărie, în timpul mesei sau benzină-în momentul alimentării mașinii)

-Rezistentă la șocuri(S-a întâmplat de multe ori să scapi telefonul din mână.Cu o folie protectoare ai avantajul ca display-ul telefonului tău să rămână întreg)

-Protejarea display-ului în condiții meteo extreme(ex:ploaie și cel mai important ger. O folie de calitate superioară nu își va pierde proprietățile nici la -20 grade Celsius)

-Este ușor de întreținut și curățat.

Mituri despre folii

Folia protectoare îmi va afecta culorile display-ului?

Dacă este montată adecvat și fără bule de aer atunci NU va afecta în nici un fel culorile display-ului.

Folia de protecție îmi va afecta semnalul telefonului?

NU.Folia de protecție nu are nici o legatură cu semnalul telefonului.

Este adevarat că folia de protecție protejează smartphone-ul și împotriva căzăturilor pe asfalt?

Foarte frecvent scăpăm telefonul din mână,de cele mai multe ori îl scăpăm în casă,la birou sau afară dar avem norocul ca display-ul să nu se spargă.Fie căzătura nu a fost puternică,fie zona de impact a fost plană.Totuși dacă scapi telefonul afară pe asfalt,riști ca zona de impact să nu fie una plană,întrucât asfaltul conține pietricele și imperfecțiuni,astfel riști să rămâi fără display.Răspunsul la această întrebare este:Da protejează dar nu întotdeauna.O metodă mai bună de protecție este protejarea display-ului cu Tempered Glass (sticlă tratată termic și chimic,protejează împotriva șocurilor și zgârieturilor absorbind efectiv impactul).

În încheiere vreau să îți dau un pont.în perioada 10 – 14 februarie poți cumpăra folii protectoare la preț redus de pe https://www.smartprotection.ro, datorită campaniei lor de Valentine’s Day. Mai multe detalii despre foliile Smart Protection găsești aici și aici .

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here